Céginformáció

Üdvözöljük online butikunkban, amelynek célja egyedi darabok és összeállítások kínálása Önnek. Olyanokat, amelyek azonnal kiemelik Önt a tömegből és környezetének egyhangúságából.

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy folyamatosan új és izgalmas kezdő márkákat találjunk, amelyek eltérő stílusukkal teljesen megkülönböztetik magukat a globális áruházak átlagos ajánlatától. Ezeknek a márkáknak és tervezéseiknek megértésében a viselhetőség és az egyediség találkozik. Az irigy, bámuló és csodáló tekintetek egy olyan érzést adnak, amelyet még soha nem érzett.

Nagy hangsúlyt fektetünk az ár és az anyag minőségének kiváló arányára, így nálunk természetes és exkluzív anyagokat találhat, amelyeket az igazi bőr táskák és női ruházat és kiegészítők gyártásakor használunk.

A gyártás során elsősorban az anyagok és a szabás kiválasztására helyezzük a hangsúlyt. Ezt példázza például a valódi selyem, kaschmir vagy az igazi olasz bőr használata. Az igazi olasz bőrből készült női táskák a büszkeségünk, és vásárlóink visszajelzései alapján jogosan lehetünk rájuk büszkék.