Üzleti Feltételek

ÜZLETI FELTÉTELEK

 

 1. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1 Az üzleti feltételek ( "Feltételek") a GLAM IMPEX s.r.o. Mánesova 345/13, České Budějovice 6, 370 01 České Budějovice Czech republic. VAT ID: CZ09999515 fájl (a továbbiakban: "eladó") szabályok § szerint 1751 bekezdést. törvény 1. sz. 89/2012 Coll., polgári törvénykönyv (a "Polgári törvénykönyv") kölcsönös jogok, és kötelezettségek, kapcsolatban felmerülő vagy, annak alapján az adásvételi szerződés (a továbbiakban: "vételi megállapodás") között létrejött, az eladó és vásárló (a továbbiakban: a "vevő") keresztül. Internetes üzletet  működtet az eladó, ezen a internetes honlapon glamadise.hu (a továbbiakban: a "Honlap"),és a internetes honlapon keresztül (a továbbiakban: a "Web-alapú kereskedelem").

 

1.2 Felhasználási feltételek nem vonatkoznak azokra az esetekre, ami a személy, aki beszerzési árut eladó, jogi személy vagy személy. Az üzletulajdonos, saját vételi megállapodás szerint veszi, és adja el az árúcikket. Szabályok § szerint 1751

 

1.3 Az adásvételi szerzôdés, amely az elfogadott rendelkezések alapján, érvényes a rendelkezô cserearány, és eltérô szabály szerint.

 

1.4 A rendelkezési feltételek nem vonatkoznak az adásvételi szerzôdésre. Az adásvételi szerzôdés cseh nyelven van írásba adva.  És jogszabály szerint, csak, cseh nyelven lehet kôvetni.

 

1.5 Az Üzletszabályzat csak a tulajdonos által módosítható. Ez a rendelkezés, nem érinti a jogokat és kötelezettségeket, az előző verzió, jogi üzleti  feltételeit.

 

1. 6  Felhasználó fiók

 

1.2 A regisztrációt követően a vevő a honlapon, hozzáférhet a felhasználói felülethez. Már a felhasználói felületen a  vevő megrendelheti az árút (a továbbra is: "felhasználó"). Abban az esetben, ha a webes felület lehetővé teszi regisztráció nélklül is vásárolhat.

 

2.2  Ha regisztrált a honlapunkon, a vevô köteles betartani sorrendben a szabályokat, és követni az utasításokat. A regisztrálást követôen a vevô, a szabályok szerint, és ha valami változás történik a vevô kötelezô jelezni, a regisztrált fiókjában.

 

2.3 Hozzáférés a felhasználói fókhoz csak a jelszóval történhet meg. A vevő köteles betartani a titoktartásra vonatkozó szükséges információkat, hogy hozzáférjen a felhasználói fiókhoz.

 

2.4 Harmadik személy, nem használhatja vevô regisztrált fiókját. 

 

2.5 Az eladó törölheti a felhasználói fiókot, ha a vevő a felhasználói fiókot, több mint két éve nem használja, vagy ha a vevő megszegi, kötelezettségeit az adásvételi szerződés is (beleértve a feltételeket) 

 

2.6 A felhasználónak tekintettel kell lennie, ha a felhasználói fiók nem érhető el a szükséges karbantartási hardver és szoftvergyártók, ill. szükséges karbantartási hardver és szoftver és a  harmadik fél számára.

 

 

 1. Adásvételi szerződés

 

1.3 Bemutatkozó áruk a webes felületen, üzleti tájékoztató, és az eladó nem köteles kötni az adásvételi megállapodást erről a termékről. A rendelkezések § 1732 bekezdésben. 2. a polgári törvénykönyv nem alkalmazható.

 

2.3  A Webes felületen nyújtott  információ a termékrôl, és árak-ról, tartalmazzák az ÁFÁ-t és az összes kapcsolódó költséget. Az ár és a termékek, hatályban maradak mindaddig, amíg megjelennek a honlapon. Ez a folyamat, és a felhasználó köteles betartani a szabály szerint.

 

3.3 A honlap, tartalmazza az összes információt a kapcsolódó költségek, csomagolás és szállítással való kapcsolatban. A szállítás, csomagolás, való kapcsolatos információk, csak a Szlovák Kötársaság és a Cseh Köztársaság  belül érvényes.

 

3.4 Megrendeléshez a vásárlónak ki kellöltenie az űrlapot, és csak az adott adatokat : 

 

3.4.1. Megrendelt árút (megrendelt árút "berakja" a vásárló a digitális kosarába a weblapon )

 

3.4.2.  Megrendelés fizetés mód, részletek a megrendelt terméken 

 

3.4.3. Információ a kapcsolódó költségek és  az áru leszállítása (a továbbra is  a "Megrendelés").

 

3.5 A megrendelés elküldése előtt, a vásárló ellenôrizze az adatait. Annak érdekében hogy, az adatbevitel pontos legyen. És, esetleg ha szeretne valamin módosítani. A megrendelést a vásárló a kattints gomb "megrendelem" végezheti el. Az adatok, mindig megegyeznek a vásárló által betöltött adatokkal. Az eladó a megadott elektronikus címe. Az eladó a kézbesítést, elektronkus címével igazolja amint megérkezik a megrendelés " továbbra is elektronikus cím "

 

3.6 Az eladó mindig figyelemmel kíséri a megrendelés folyamatát. Mindig jogosult, attól függően, hogy  mi a megbízás jellege (az áruk mennyisége, beszerzési ár, a pontos szállítási költséget), az eladó mindig értesíti a vevôt  (írásban vagy telefonon).

 

3.7 A szerződési kapcsolat az eladó, és vevő között (elfogadás), amelyet a vevô elekronikus módon elküld a vásárlónak e-mail és elektronikus levelezési címen keresztül.

 

3.8 A vevő, beleegyezik hogy távúton megköti az adásvételi szerződést. Távközlô szolgáltások kapcsán megkötik az adásvételi szerződést. A költségeket, nem fedezik az eladó (internet-hozzáférés, telefon költségek) költségeit. Ezt a vevô, saját maga, fedezi.

 

 

 1. A termék  ára és fizetési feltételek

 

1.4 A termékek ára, és a kapcsolódó költségek, a szállítás, kézbesítés a következő módon:

- Utánvéttel kijelölt helyen;

- Készpénz fizetés kártyával online;

 

2.4 A vevô, köteles kifizetni a kapcsolódó költségeket, együtt a vételárral. Ha mégsem így rendelkezik, még továbbra is  "adásvételi szerzôdés"  40000 FT felett a megrendelés ingyenes.

 

3.4 Az eladó nem igényel a vevőtôl elôleg fedezetet. Ez nem érinti a rendelkezések Art. 4.6 kereskedelmi feltételeket érintő fizetési kötelezettséget a vételárat előre.

 

4.4  Készpénzfizetés esetén, vagy szállításkor történô fizetés esetén, a befizetendô az összeg.

4.6 Az eladó kötelezô, követelni  (Art. 3.6) az összeg kifizetését, ha az nem áll rendelkezésére a következô törvény szerint § 2119. 1 a polgári törvénykönyv rendelkezései nem alkalmazandók.

4.7 Minden kedvezmény, és a termék ára, az eladó és a vevô között nem kombinálható.

4.8 A Kereskedelmi kapcsolatok, és az általános kötelező jogszabályok, által kiadott kapcsolatos és az eladó kifizetések, szerződés alapján. Az Eladó kötelezô számlakivonatot kézbesíteni. Ezt a dokumentumot az eladó elektronikus postán kézbesíti. 

 

 

 1. Elállás

 

1.5 Vevőnek tudomásul kell venni  hogy a §-a 1837 törvény értelmében nem vonhatja vissza az adásvételi szerződést, és a terméket, amelyet a vevő, illetve annak a személye, megrendelt  a vásárlási szerződést a termék tárgyát valamint az árut, amelyet lezárt csomagban kap meg a vevô a higiénia okok miatt,  vásárlási szerződést a lezárt csomagolású áruk, amelyek a fogyasztó lezárat higiéniai okokból, kézbesít a a vevônek. A vevô köteles, sértetlenül, eredeti dobozban visszaküdeni az adásvételi szerzôdés szerint.

 

2.5 Az eset a cikk  5,1 értelme szerint, és  más esetek szerint, nem lehet elállni a szerződéstôl, ezt a  vevő a  § 1829 törvény szerinti bekezdésben, találja az 1 A polgári törvénykönyv és jog szerint, a szerződéstől elállni, csak a megrendeléstôl számított tizennegyedik napon (14) teheti meg, amely esetben az adásvételi szerződést megkötötte. Az elállás és az eladó között megegyezés történik, amely  az említett időszakban az előzőzôleg történt. Az elállást követôen érvényes cím: Glamadise.hu, Stara cesta 1/2286, Ceske Budejovice, Czech rep. vagy e-mailben az eladó: info@glamadise.com.

3.5 Abban az esetben, ha az elállás alapján sz. 5.2 a vételi szerződés a lemondásáról van szó. Az adásvételi szerzôdést töröljük. És az árut vissza kell küldeni az eladástól számított tizennegyedik nap után (14) Ha a vevő eláll a szerződéstől, az ügyfél viseli a költségeket az áruk visszaküldésekor, a postai költségeket is beleszámítva.

 

4.5 Visszavonása esetén a sz. 5.2  eladó visszakézbesíti a kapott pénzösszeget a vásárlónak a számított tizennégy (14) napon belül köteles visszaküldeni, az elállást követôen  a vásárló a vevô bankszánkszámlájára, kézbesíti az összeget. Az eladó köteles teljesíteni a vevô által megadott idôpontot, a visszaküldés esetében. kivéve, ha a vevő vállalja hogy és nem jelent további költségeket az eladónak. Ha a vevő eláll a szerződéstől, az eladó nem köteles visszaadni a pénzösszeget, amíg a vevô nem kézbesíti vissza a terméket.

 

5.5 Ha az árú sérült, az eladó jogosult egyoldalúan visszatérítést igényelni a vételárhoz.

 

5.6  Abban az esetben  vevő § szerint 1829 bekezdést. 1 A polgári törvénykönyv szerinti jogot, hogy a szerződéstől eláll, az eladó is jogosult és bármikor elállhat a szerződéstől, ezt az árú átvételig. Ebben az esetben az eladó visszaadja a vételárat, indokolatlan késedelem nélkül, banki átutalással a megjelölt bankszámlára a vevőnek.

 

5.7 Amennyiben a vevő jogosult az ajándékra, az elállást követôen, és még érvényes az ajándékozási szerződés, a vevő és az eladó adásvételi kötött állapodásában ha megtörténik az elállás a vevő elveszti ajándékozási szerződés jogosultságát, mint egy ajándék, a és a vásárló köteles, együtt az ajándékkal visszaküldeni az árút.

 

5.8 Ha az eladó részérôl tovább tart az árúcsere, ezt Bónusznak kell tekinteni az eladó részérôl. Például a karácsonyi utáni CSEREkarácsonyi ajándékokat. Ebben az esetben, meg kell felelnie a következő feltételeknek:

 • A termékek legyen sértetlen, és hiánytalan
 • A termék csak a "bónusz" időszakban változtatható, az eredeti termék ára, az egész esemény alatt. Bónusz ajándék - kedves vásárlóink - kérjük, megértésüket, hogy a karácsonyi ajándék cseréje, a vételárban lehetséges, amint az esemény elindul. Nem szeretnénk, hogy keveredés legyen az ajándék körül ... stb ;)
 • A "bónusz"  programban, az ajándékot nem lehet pénzösszegre cserélni. Ajándékot nem illô pénzösszegre cserélni.

 

 1. Szállítás és áruk szállítása

 

1.6 A vásárló, a következôképpen fizeti be az összeget a megrendelt termékért.

 

2.6 Abban az esetben ha a vevô különleges módon szeretné a szállítatást, a vevő köteles az áru átvételét a megadott helyen átvenni. A veszély a vevôt fenyegeti ha estleg a szállítással probléma adódna.

3.6 Abban az esetben, ha figyelembe vesszük az okokat, amely miatt az árút smételten vagy bármilyen más módon, kell kiszállítani mint amely az a szokott módon történik, a vevő köteles fizetni, a kapcsolódó költségeket és a szállítást.

 

4.6 A fuvarozó kézbesítésénél, a vevő köteles ellenőrizni az áru sértetlenségét az áru csomagolását, és ha bármilyen hibát azonnal értesíteni a szállítót. Abban az esetben, a megállapítás megsértése csomagon jelzi az illetéktelen behatolást. A vevő vállalja a szállítást a hordozó költségekeket.

 

 

 1. Jogai, hiba teljesítés

 

1.7 Jogait és kötelezettségeit a felek jogaira vonatkozó hibás teljesítés szabályai az irányadók a vonatkozó jogszabályok (beleértve a rendeletek § 1914-1925 § 2099-2117 és § 2161-2174 a Ptk). A jótállási idő áruk (határidő jog gyakorlásának hibás teljesítés) 24 hónap (2 év) a termék átvételét.

 

2.7 Eladó felel a vevőnek, hogy az áru szállításánál nincs hiba. Az eladó köteles a vevő felé jelezni, hogy ha a vevő átvette az árut:

 

7.2.1. A termék tulajdonságairól, hogy a felek megállapodtak, és hogy  megállapodást kötöttek, amely az eladó vagy a gyártó által le van írva, a termékrôl, megtalálja a vevô a reklamáción.

 

7.2.2. Az áru megfelel amelyben a felek megegyeztek, és hiba van a az eladó oldaláról, a vevônek lehetôsége van az írásban leadott reklamációt átolvasni, amelyet a szolgáltató, 

 

7.2.3. Áruk mennyisége, vagy súlya megfelelô

 

7.2.4. Az áruk megfelelnek a törvényi előírásoknak.

 

3.7 Az említett rendelkezések a sz. 7,2 üzleti feltételek szerint a termék hibája, miatt nem alkalmazható alacsonyabb ár, ha már a termék elôtte is alacsonyabb áron volt feltüntetve, a kopást, a termék használatát, vagy, az áru jellege miatt.

 

4.7 Hiba történik, hat hónap lefolyása alatt, a termék átvétele óta, feltételezzük hogy a termék a vásárláskor is hibás volt. A vevő jogosult, a hibás termék miatt, szándékát  jelezni amely 24 hónapon, belül megtörténik.

 

5.7 Jogilag a vevô a hibás terméket, a székhelyen a megadott címre küldheti. A vevő jogosult a termékeket rögtön visszacserélni  a székhelyen, és a megadott címen, ha azt igényli, és ezt abban a pillanatban lehetséges, amint ezt követeli.  Egy pillanat alatt a követelés minősül, amikor az eladó megkapja a vevő igényelt terméket. Jogosult a reklamációra

 

6.7 Egyéb jogok és kötelezettségek a felek felelősségével kapcsolatos és az eladó a hibás teljesítmény miatt,  lehet módosítani.

 

 

 1. Egyéb jogok és kötelezettségek a felek között

 

1.8 A vevő a vásárlás által, a termék tulajdonosa

 

2.8 Az eladó és a vásárló között, nincs kapcsolat, magatartás értelmében § 1826 bekezdés. törvény 1 pont. e) .

3.8 A sérelmeit a megadott elektronikus címre küldje: info@glamadise.com. Tájékoztatjuk és a lehetô leghamarabb, elektronikus postán történik az informálás informáljuk. Tájékoztatás a panaszról úgy történik, hogy a vevő elküldi az elektronikus email címét. 

4.8 A peren fogyasztói jogviták rendezésével származó adásvételi megállapodás, a Cseh Kereskedelmi Felügyelet, székhelye Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, ID: 00 020 869, Internet: www.coi.cz. 
Platform vitarendezési internetes megtalálható az interneten https://ec.europa.eu/consumers/odr lehet használni a viták az eladó és a vevő az adásvételi szerződés.

4.8 Európai Fogyasztói Központ Csehország alapján Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, Internet cím: https://www.evropskyspotrebitel.cz fókuszpontja az Európai Parlament és a Tanács rendelete (EU) sz. 524/2013 21-én kelt . május 2013 megoldásához fogyasztói jogviták online rendelet módosításáról (EK) sz. 2006/2004 irányelv és 2009/22 / EK rendelet (a fogyasztóvédelmi ODR online).

 

4.8 Az eladó jogosult az árut forgalmazni mint egy kereskedő. És ezt kereskedelmi végzett vizsgálat szerint, a hatóság a Kereskedelmi Iroda, felügyelete allat  az datvédelem és a hivatal személyes adatok védelméről. Cseh Kereskedelmi Felügyelet a megadott tartományon belül, többek között a felügyelet betartását törvény értelmében. 634/1992 Coll., A fogyasztóvédelem, módosítva.

 

5.8 A Vásárló ezzel elvállalja a változtatásokat   § 1765 bekezdésben  2. Polgári törvény szerint 

 

 

 1. Adatvédelem

 

1.9 Adatvédelmi biztonság, fizikai személy által biztosított törvény értelmében. 101/2000 Coll., a személyes adatok védelméről, módosítva.

 

2.9 Vevő ezzel beleegyezik a személyes adatok felhasználásába: név, cím, azonosító száma, adóazonosító szám, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban  is : "személyes adatok"

 

3.9 A Vevő beleegyezik, a személyes adatok feldolgozásába, az eladó, abból a célból, teljesíti azok szerinti jogokat és kötelezettségeket a szerződés és fenntartása céljából felhasználói fiókot. Ha a vevő nem választ másik lehetőséget hozzájárul ahhoz, hogy a személyes adatok feldolgozása, az eladó által felhasználásra kerüljenek a kereskedelmi információ miatt. Hozzájárulni a személyes adatok feldolgozásához teljes egészében e szabvány szerint szerint nem kötelezô, amely önmagában nem teszi lehetôvé az adásvételi szerzôdést.

 

4.9 Vevő beleegyezik hogy köteles a személyes adatokat (regisztráció, a felhasználói fiók a megrendelés során a webes felületen az üzlet) helyesen és pontosan kitölteni, az eladó, azonnal értesíti elektronikus posta által.

 

5.9 A Vevô személyes adatai feldolgozására, az eladó kijelölhet egy harmadik felet, mint a processzor. A keerskedelm iinformációk miatt, amelyhez, nem férhet hozzá, hamadik személy.

 

6.9 Személyes adatot kezelni határozatlan időre. Személyes adatok feldolgozása, elektronikusan automatizált módon, vagy nyomtatott formában nem automatizált módon.

 

9.7. A vevő igazolja, hogy a személyes adatok pontosak, és hogy ő tanácsolta, hogy önként adja meg személyes adatait.

 

8.9 Abban az esetben, ha a vevő úgy gondolta, hogy az eladó vagy a processzor (Art. 9.5) végzi a feldolgozást a személyes adatai nincsenek összhangban, adatok hibásak tekintetében céljából a feldolgozásuk, a következőket teheti:

 

9.8.1. Kérje az eladó ( processzor ) információt

 

9.8.2.Követelheti  az eladó vagy a processzor kialalakított helyzetét.

 

9.9 Ha a vevő információt kér a személyes adatok feldolgozására, az eladó köteles ezt az információt átadni. Az eladónak joga van tájékoztatás alapján az előző mondatban, megfelelő kártérítést követelheti meg nem haladó költségei a szükséges információkat.

 

 

 1. Küldés kereskedelmi üzenetek és tároló cookie-k

 

1.10 Vevő kijelenti, hogy megkapja kapcsolatos információkat az áruk, szolgáltatások vagy a vállalat az eladó a vevő e-mail címét, és egyetértenek abban, hogy megkapja a kereskedelmi kommunikáció az eladó által a vevő e-mail címét.

 

2.10 Vevő egyetért megtakarítással így, elfogadja a  cookie használatát a  számítógépén. Abban az esetben, ha a vásárlás a honlapon történik, és elfogadott kötelezettségvállalások adásvételi szerződések teljesítése, tárolás nélkül így. A cookie-k használatával a vevô hozzájárul az elôzô mondatokban szerepelt leírással

 

 

 1. Kézbesítés

 

11.1. A vevô elektronikus úton juttatja el az e-mail címét.

 

 

 1. Záró rendelkezések

 

1.12 Ha a kapcsolat adásvételi szerződést tartalmaz nemzetközi (külföldi) elemet, és a felek egyetértenek abban, hogy a kapcsolat a cseh jogi eljárások szerint történik. Ez nem érinti a fogyasztók jogait eredő általánosan kötelező jogszabályokat.

 

2.12 Ha bármely rendelkezés a Feltételek szerint  érvénytelen vagy eredménytelen, vagy ilyen történik, akkor érvénybe lép az érvénytelen rendelkezés. Az érvénytelen feltételekkel nem rendelkezhet. Vagy a végrehajthatatlan rendelkezés nem érinti a többi rendelkezést. Módosítások és kiegészítések az adásvételi szerződés vagy szerződési feltételek kizárólag írásos formában jelennek meg.

 

3.12 Az adásvételi szerződés és többek között a feltételek archiválva vannak, az eladó elektronikus formában nem hozzáférhető.

 

vállalkozás  GLAM IMPEX s.r.o.

 

E-mail cím info@glamadise.com, telefon +420 728859859.

Üzleti Feltételek>>CZ