Hogyan cserélje ki a rendelést

Hozzon létre egy új rendelést, válassza ki a kosárban a kívánt szállítási módot, de fizetési módként válassza az előreutalást banki átutalással. A rendelés megjegyzés mezőjébe írja be a csere információit és az előző rendelés számát. Csomagolja be a termékeket, majd küldje el az alábbi címre:

Glam Stará cesta 1/2286 37006 České Budějovice, Czech republic Csehország Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor az eredeti rendelés összege kisebb, mint az új rendelés összege. Ilyen esetekben a rendelés leadását követően felveszjük Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a rendelések közötti különbség banki átutalással történő kifizetéséről.

Miután megkaptuk a rendelést és elrendeztük a rendelések közötti esetleges különbséget, az új rendelést az Ön által választott szállítási móddal azonnal elküldjük.

A kézhezvételt követő 14 napos határidő lejárta után az eladó fenntartja magának a jogot a csere visszautasítására (a határidő lejárta után először lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszéljük ezt a kivételt). A termékeknek nem szabad használtaknak lenniük, beleértve az eredeti csomagolást is. Kérjük, óvatosan csomagolja be a termékeket pontosan úgy, ahogyan azokat megkapta. Ennek az az oka, hogy más ügyfél is ugyanúgy örülhessen a termékeknek, mint Ön.

Összefoglalva, az ajánlott eljárás a következő:

  1. Küldjön nekünk egy e-mailt a reklamace@glam.cz címre a termékcserével kapcsolatos információkkal.

  2. Hozzon létre egy új rendelést a kívánt szállítási móddal, de fizetésként válassza az előreutalást banki átutalással. A rendelés megjegyzés mezőjébe írja be: Csere a xxxx rendelésért (a számla vagy e-mailek számát adja meg). Ne fizessen semmit.

  3. Csomagolja be a visszaküldendő termékeket megfelelő csomagolásba, majd küldje el a következő címre: Glam Stará cesta 1/2286 37006 České Budějovice, Czech republic. Ne nyomtasson semmit a csomagra; fontos, hogy a csomagon szereplő név megegyezzen a rendelést leadó személy nevével.

  4. Kollégáink átveszik a csomagot, ellenőrzik, majd ha minden rendben van, azonnal elküldjük az új rendelést a megadott címre. Az esetleges többletösszegeket/hiányokat az 2. pontban történő rendelés leadását követően azonnal kommunikáljuk, hogy ne akadályozzuk az új rendelés szállítását.

  5. Kész.