Női bőr kézitáska Glamorous by GLAM - Piros

42 305 Ft
Glamorous by GLAM
#Természetes bőr
Készleten
<p>Gyors rendelés regisztráció nélkül</p>

Gyors rendelés regisztráció nélkül

<p>Összes termék raktáron</p>

Összes termék raktáron

<p>13:00-ig leadott rendeléseket azonnal postázzuk</p>

13:00-ig leadott rendeléseket azonnal postázzuk


Leírás és paraméterek

Új kollekció
Alapvető paraméterek
Szín Piros
Anyag Természetes bőr
Bőrfajták Természetes bőr - felsőbőr, Hasított-velúr bőr
Típus Kézi táska, Kisméretű táska
A4 formátumú nem
Záródási mód Cipzáros záródás, Csavaros kapocssal
Belső zsebek száma 1
Külső zsebek száma 0
Kiegészítők színe Arany színű
Vállpánt igen
Vállpánt állítható hossza igen
Glamorous by GLAM ajándékcsomag igen
Gyártó Olaszország
template.product.code P65164
Márka Glamorous by GLAM

Fiatal márka, mely a MADE IN ITALY jelzővel büszkélkedhet. Köszönhetően a felfelé ívelő karriernek és a szokatlanul kitűnő ár/anyag aránynak. A briliáns feldolgozása és a valódi bőr rövidáru használata, s főképp az eredeti bőr kézitáskák jellemzik ezt a márkát. Maga a tervezés és feldolgozás a modern digitális technológiák segítségével történik, azonban az összeállítás már az olasz kézművesség egyedisége.

Borse

A Glamorous by GLAM márka ötvözi az olasz kézművességet és a modern technikákat, amelyek a terméktervezést a felfogás előterébe hozzák, hogy lássuk hogyan is kéne kinéznie minden nő ékének, amilyen az eredeti bőr kézitáska is.

Lavoro BW

A márka oly hölgyek és fiatal kisasszonyok figyelmét hívja fel magára, kik értékelik a valódi bőrterméket. Megkülönböztethetetlen megjelenése nemcsak a környezettudatosságát adja elő a mindenütt jelenlévő szintetikus anyagokkal szemben, hanem minden érintéssel boldoggá teszi tulajdonosát.

Lavoro BW 2

A divat mindenütt jelen van, és akarva-akaratlanul a legtöbb esetben egy pillantás is elég ahhoz, hogy saját véleményt alkossunk, mely nagyon nehezen változtatható. Így a tervezők megpróbálják oly módon megtervezni a formákat, hogy környezetében sosem felejtsék el Önt. Annak bizonyítására, hogy Ön nem egy átlagos nő. Megérdemli, hogy a világ tudjon Önről. A szépséget, melyet kiemelhet egy egyedi termék, minden nő magában hordozza, csak hagynia kell, hogy a felszínre törjön.

Borse pic

A Glamorous by Glam design csapata segít Önnek felélesztenie szépségét és divatikonná válnia, olasz származásával, olasz termékeivel és az olasz hagyományok segítségével.