Női bőr kézitáska Glamorous by GLAM Santa Croce - Barna


A termék gyártása megszűnt
Ez a termék jelenleg nincs a kínálatunkban
Fedezze fel a többi változatot

Glamorous by GLAM Santa Croce
Még több ettől a márkától


Leírás és paraméterek

Új kollekció
Alapvető paraméterek
Szín Barna
Anyag Természetes bőr
Bőrfajták Vegetable tan
Típus Kézi táska, Kisméretű táska
A4 formátumú nem
Záródási mód Cipzáros záródás
Belső zsebek száma 4
Külső zsebek száma 0
Kiegészítők színe Fekete színű
Vállpánt igen
Vállpánt állítható hossza igen
Glamorous by GLAM ajándékcsomag igen
Gyártó Olaszország
Dustbag igen
template.product.code P67596
Márka Glamorous by GLAM Santa Croce

Az Edice Santa Croce a fiatal Glamorous by GLAM márkától a legjobb választás abból, amit az olasz bőr világa kínálhat. Az edíció a világhírű térségre, a cserzőmű szabványra, valamint a Santa Croce Sull'Arno területre utal. A több évszázados történelmi hagyományon alapuló bőrfeldolgozás legjobbak lejobbjainak itt a székhelye.

pelleteria

A Made in Italy kézitáskák ezekből a legfinomabb ún. VEGETABLE TAN bőrökből készülnek. A bőrt jellemzője az abnormális "vastagság/erő", jellegzetes természetes rajzolata és gyönyörű színek jellemzik. Első pillantásra és érintésre láthatjuk a természet szépségét és a tökéletességet, amelyet ez a fajta kidolgozás kínál.

peelle

A bőrválasztékot rendszeresen ellenőrzik a Santa Croce-i Arno cserzőüzemben, módosítják a bőr színét, árnyalatát és jellegét, hogy olyan terméket kapjanak, amely megkülönbözteti a Glamorous by GLAM márkát.

A Glamorous by GLAM tapasztalt szakemberei kizárólag a toszkán firenzei bőr központjában termelnek, ahol a termék hagyományos előállításán kívül, professzionális irányítás mellett, a dizájn és a technikai tervezés az alkotás fő eleme.

A Glamorous by GLAM termékeit azoknak ajánlja, akik szeretnék ötvözni a luxust a mindennapi praktikussággal, bemutatva magukat a szakembereknek és a menedzsereknek, valamint a leginkább toszkán hagyományos bőrtermékek szerelmeseinek.

ykk

Az összes Glamorous by GLAM termékek kizárólag toszkán cserzőüzemek által előállított bőrből készülnek, amelyek a Vera Pelle Italiana Conciata al Vegetale konzorcium tagjai, így garantálva a legjobb minőségű kész terméket. Az összes Glamorous by GLAM edice Santa Croce terméknél YKK fém villámzárat használnak, aki a világ vezető divatcége.